VIP Operations economie

“Wat moet er nog meer gebeuren voordat we zeggen dat het gewoon de goede kant op gaat?”

De boodschap van vele is duidelijk: De economie trekt aan en, al zeggen ze het niet letterlijk: wie dat niet ziet, of wíl zien, is gek.

Dat wil niet zeggen dat de crisis in alle sectoren voorbij is, wel dat de motor weer op gang begint te komen. Ook de topman van VDL ziet de export toenemen en de Helmondse vervoerder Van de Broek Logistics ziet de transportmarkt aantrekken.

Van Weele, hoogleraar inkoopmanagement aan de Technische Universiteit Eindhoven, baseert zich op de cijfers van inkopen. Er wordt nu behoorlijk ingekocht, volgens Van Weele. Hij noemt direct ASML. De Veldhovense chipmachinebouwer ziet het aantal orders flink stijgen doordat de vraag naar telefoons en tablets wereldwijd hoog is. En daar profiteren vele tientallen regionale toeleveranciers van. “ASML zit aan de voorkant van de economie, daarna volgt de rest”, aldus Van Weele.

Volgt u ook en bent u er klaar voor?

Want ook in de horeca is een duidelijke herstel zichtbaar. Mocht u daar even over na willen denken dan begrijpen wij dat.  Maar bedenk dat je nu moet investeren in een goede dienstverlening om straks te kunnen oogsten. Wij kunnen u van de juiste knowhow voorzien. Bel ons gerust voor een afspraak.

 

Uw partner voor management

Interim – Operationeel – Hospitality