Barry Priem tussen de paardenConcours Hippique terug van weg geweest!

Eén van de toppers op de Eindhovense evenementenagenda komt na twee jaar afwezigheid terug en Barry Priem is er bij. Met Hemelvaart vindt er weer een editie plaats van Concours Hippique Eindhoven! Het lijkt nog niet zo lang geleden, maar het hippische evenement is al twee jaar niet meer te zien geweest.

Barry Priem tussen de paarden 1Concours Hippique 2014

In het Hemelvaart-weekend (van 29 mei tot en met 1 juni 2014) is de Karpendonkse Plas weer het ‘podium’ van dit vermaarde paardensport evenement. De organiseerde partij CSI Eindhoven heeft onder meer de sponsoren VDL Groep, IT-bedrijf Itelligence en ASML bekend gemaakt. Diverse andere grote bedrijven uit de regio hebben zich ook aan het evenement verbonden.

Tevens is vermeld dat het vier dagen durende evenement, als voorheen, gratis toegankelijk is. Op de zaterdag vindt de derby plaats, op de zondag de grote prijs.

Programma Concours Hippique 2014

De Nederlandse springtop heeft zich aangemeld voor het CSI Eindhoven dat donderdag van start gaat op de Karpendonkse Plas. Zo verschijnt de gehele top-5 van het Nederlands kampioenschap in de ring! Van de top-15 gaat het om negen ruiters.

Donderdag 29 mei – Ladies Day
Start: 8.30 tot 19.00 uur

Vrijdag 30 Mei – Expat Day
Start: 9.00 tot 19.30 uur

Zaterdag 31 Mei – Derby Day
Start: 8.30 tot 19.00 uur

Zondag 1 Juni – Grand Prix day
Start: 8.30 tot 18.30 uur

Wij gaan voor een super evenement.