Barry Priem twee werelden 2Zo sta je op een beurs en een paar dagen later sta je in de huiskamer van een bekende Nederlander. Het begon deze week allemaal op de HISWA in Amsterdam waar op woensdag 5 maart in het bijzijn van diverse bekende Nederlanders een nieuwe boot voor Herman den Blijker officieel onthuld werd in de stand van Suzuki Nederland. Tijdens deze beurs hebben Herman en zijn crew diverse kookdemonstraties gegeven. Natuurlijk was de gehele ontvangst en gastvrijheid in handen van het team van Barry Priem. De beurs is nog tot zondag maar we kunnen nu al terugkijken op een geslaagde opdracht en een zeer te vrede opdrachtgever.

Barry Priem twee werelden 1

Vandaag maken we een uitstapje naar de andere kant van het land. Daar zullen we voor een bekende Nederlander een catering aan huis verzorgen. Vandaag is de bouwdag en daar komt bij een catering veel bij kijken. Zowel de entree, de woonkamer, de eetkamer en de keuken zullen moeten worden aangepast en opnieuw worden ingericht om morgen de gasten met een mooie champagne te mogen ontvangen en later op de avond een geweldig diner te kunnen serveren.

Voor het team van Barry Priem is het business as usual, maar toch zijn we nog steeds trots om specialist te mogen zijn in deze twee verschillende werelden.

Barry Priem twee werelden 3