Barry Priem goudDenkt U ook dat Stefan Groothuis op de 1500 meter goud gaat pakken? Wij denken van wel. Dit koningsnummer wordt op zaterdag 15 februari om 15.45 Nederlandse tijd gereden. Voor die tijd kunt u mooi nog even profiteren van onze unieke jubileumactie.

Een mooie gelegenheid voor u om ook goud te pakken!!

Speciaal voor ons 5 jarig jubileum trakteren we u op een uniek cadeau! Voor ieder jaar van ons bestaan hebben we een speciaal cadeaupakket samengesteld. Dit is natuurlijk voor iedereen toegankelijk. Diversen modellen hebben we ontwikkeld om één en ieder van dienst te kunnen en mogen zijn.

“Barry priem geeft geen korting… Wel direct cash!”

Quote, Barry Priem.

Hoe werkt wat:

Er is een groot behoefte in de Hospitality branche om extra “cash flow” te creëren om liquiditeit te kunnen waarborgen van u en uw onderneming. Wij begrijpen dat als geen ander! Dus bij ons geen korting.. maar keiharde euro’s pakken. Daarvoor hebben wij vanwege ons 5 jarig jubileum een geweldig cadeau voor u.

Cadeau Goud

20 uur boeken is 30 uur ontvangen!

U stort 1.000 euro en ontvangt een voucher ter waarde van 1.500 euro. Deze is een jaar geldig tegen de geldende voorwaarden* Verguld dit cadeau van 500 euro

“Life is about giving!”

Quote, Barry Priem.

Uw gaat voor goud?

Bel ons, 06-38504463

 

Uw partner voor management

Interim – Operationeel – Hospitality