interim-management1Wij hebben de beschikking over ervaren interim- en projectmanagers die hun sporen in de horeca en cateringbranche hebben verdiend. Zij hebben in de praktijk bewezen de ambities van verschillende zeer uiteenlopende opdrachtgevers te kunnen waarmaken. Wij bieden u dan ook twee soorten (tijdelijk) management aan, namelijk:

Overbruggingsmanagement

De opdracht is gericht op het opvullen van een lege managementpositie. Deze positie is ontstaan door bijvoorbeeld ziekte, gedwongen of vrijwillig ontslag. De interim manager bewaakt de continuïteit en de organisatie, zodat er meer tijd is voor het zoeken naar een geschikte opvolger. Wij kunnen u waar nodig ook assisteren met uw werving en selectie.

Verandermanagement

Wordt ingezet bij het realiseren van een “nieuwe” organisatiestructuur en/of cultuur. Dit kunnen vaak grote structurele soms strategische verandering zijn die de organisatie dient te ondergaan. Hierbij is het inzetten van een interim manager van toegevoegde waarden aangezien, wij kunnen de organisatie van extra knowhow kan voorzien.

 

Uw partner voor management

Interim – Operationeel – Hospitality