Twee mooie vouchers ter waarden van 7500 euro zijn vandaag namens Herman den Blijker in ontvangst genomen door Joyce Schuller van restaurant Las Palmas.

VIP Operations Las Palmas“ De samenwerking met Barry Priem is geweldig en we feliciteren hem dan ook met zijn 5 jarig bestaan. We hoeven Barry maar te bellen en het wordt geregeld. Alles wordt zeer professioneel opgepakt en geregeld. Echt heerlijk om tijdens een evenement de gehele operationele zorg aan hem over te kunnen dragen. Dat geeft mij en Herman tijd en ruimte om ons op andere zaken te focussen tijdens het evenement. En wees eerlijk, zo’n geweldige actie laat je toch niet lopen, aldus Joyce Schuller”

Hoe zal het ook alweer met dat wie jarig is….. Trakteert actie!!

Speciaal voor ons 5 jarig jubileum trakteren we u op een uniek cadeau! Voor ieder jaar van ons bestaan hebben we een speciaal cadeau pakket samengesteld. Dit is natuurlijk voor iedereen toegankelijk. Diversen modellen hebben we ontwikkeld om één en ieder van dienst te kunnen en mogen zijn. Benieuwd naar uw cadeau pakket? Klik snel hier,,,

 

Uw partner voor management

Interim – Operationeel – Hospitality