.

Voor nu hebben wij voor een prachtig nieuw en uniek concept in Nederland de volgende vacatures openstaan:

Standplaats: Amsterdam, Vacatures: 6 x medewerker bediening(M/V) zowel op basis van PT en FT, Omschrijving: Een leuke Job per 01 augustus 2017 in te gaan. Je bent een gastheer/gastvrouw pur sang met affiniteit voor Toerisme.  Dit nieuw en uniek concept vervoert je gedurende je bedieningswerkzaamheden naar en door de mooiste plekjes van Nederland. Ook het hanteren van de microfoon om je gasten te vertellen wat voor mooi’s ze voorbij zien komen, is voor jouw geen enkel probleem! Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels en het liefst aangevuld met een derde of vierde andere taal. (Spreek je Chinees, Japans of een andere Aziatische taal dan zijn we zeker op zoek naar jouw!)  Vertrekplaats van je werkzaamheden is vanuit Amsterdam. Daarvoor is fijn als je met het OV aankomt.  Reageer met een korte motivatie en CV op contact@barrypriem.nl

Ps: Voor de vacatures is er ruimte om te groeien naar een leidinggevende functie. Ervaring en kunde staan bij ons boven aan. Leeftijd is niet van belang.  U kunt ons altijd tijdens kantoor uren telefonisch vragen stellen m.b.t. de vacature op 06-38504463 of via mail contact@barrypriem.nl


BarryPriem.nl heeft door de jaren heen een mega groot netwerk van professionals, ondernemers, managers en employés om zich heen opgebouwd. Regelmatig krijgen wij aanvragen, door zowel werkzoekenden als werkgevers, om te bemiddelen.

Wij hebben dan ook besloten om per 01 februari 2017 de aanvragen te gaan publiceren. Onze  werkwijze is vrij simpel. De werkgevers/opdrachtgevers betalen een fee van éénmalig 12,5 %(netto exclusief BTW en eventuele gemaakte onkosten) van het aangeboden maandsalaris naar de werknemer toe. Na overeenkomst van het arbeidscontract met de werknemer word het bedrag gefactureerd vanuit BarryPriem.nl naar de opdrachtgever toe. Helder en zoals gezegd, simpel. De werknemer treft dus geen enkele kosten:) Alle opdrachten en aanmeldingen worden zeer voorzichtig mee omgegaan m.b.t. privacy. Alleen des gewenst worden er via persoonlijk bericht extra informatie verstrekt bij intresse en alleen bij wederzijdse partijen ter goedkeuring.

Regelmatig zullen wij de vacatures updaten. BarryPriem.nl accepteert alleen opdrachten die relevant zijn voor zijn netwerk.