foto van Barry Priem.

 

Barry Priem Interim Management bestaat in 2017 alweer 9 jaar! Wat ooit begon als een operationeel onderdeel van het moederbedrijf, VIP Evenementen en VIP Operations, is in de afgelopen jaren behoorlijk volwassen geworden. Onder de naam BarryPriem.nl zullen we u, ook de komende jaren vol vertrouwen van dienst zijn. Enkele hoogte punten van de afgelopen jaren wil ik hier benoemen, echter zijn het er teveel om ze allemaal bij naam en toenaam te noemen. Voor onze complete activiteiten verwijs ik u graag naar de inhoud van onze website.

Interim Management,

2008  Hotels van Oranje, Noordwijk aan zee, Interim Operationeel Hotel Management;
2009 Steigenberger Kurhaus hotel, Scheveningen, Interim Director of Food and Beverage;
2010 Hotels van Oranje, Interim Manager Beach Club O/ Interim Manager Banquet Operations;
2011 Fokker Elmo Aviodome, Hoogerheide, Interim Manager BR/FA;
2011 Van der Valk hotel, Nuland, Interim Hospitality Advisor;
2012 Wet & Wild Cable ski familie Coronel, Alphen aan den Rijn, Interim locatie manager;
2012 Restaurant Vandaag BV, Amsterdam en Utrecht, Interim Hospitality Advisor;
2014 Restaurant Mirabelle, Breda, Interim Hospitality Advisor;
2015 Restaurant de Kleine Valk, Amsterdam, Interim Hospitality Advisor;
2016 Beach Club People, Kijkduin, Interim Hospitality Advisor;

Party en Event Management,

50ste verjaardag(en), Roel Pieper, Gerard Joling, Paul de Leeuw
75ste verjaardag, Cor van Zadelhoff (4 daags evenement)
Orange Babies gala 2010;
Quality of Life gala, 2006, 2007, 2008, 2009;
Nato top Noordwijk 2007;
Delfsail, 2009, VIP Lodge;
Huwelijksfeest Louis en Truus van Gaal;
Opening Beach Club O Noordwijk;
25 jarig bestaan Hotels van Oranje;
Diverse producties voor DNA Events, Bjorn Borg sail 2010, Vodafone, Booking.com;
Diverse producties voor Kitchen DeLuxe BV;
Diverse producties voor Grand catering, Shell Christmas Luch HQ, Solar Energy;
Diverse producties voor Martinair Party Service, Campina on tour, Robeco Summer nights;
Diverse producties voor Peer Creators en van Laar catering, Louwman exclusive;
Diverse producties voor PMG;
Herman den Blijker Catering en Events, evenals restaurant Las Palmas;
Diverse producties The Tent Events BV;
Diverse producties RAI Catering, Amsterdam;
Diverse producties World Forum, Den Haag Operationeel Management;
Stichting DaDa, DaDa gala, 2014, 2016 Operationeel Management;
Volvo Ocean Race, Team Brunell, Den Haag 2015, Operationeel management;
Diverse producties voor Cuisine on Tour, o.a. VOPAK 400 jarig bestaan;

Barry Priem Close Support & Staff services,

Na al die jaren weten wij als geen ander, hoe belangrijk een full service eventing concept is. Buiten onze activiteiten in het Interim Management op diverse niveau’s en onze Party en event Management tak, zijn wij als geen ander in staat om aan een evenement van A tot Z invulling te geven. Dat begint bij het offerte traject. Wij kijken met u mee, of desgewenst nemen wij het van u over. We maken een planning inclusief inkoop, inhuur, begroting en prognose van uitvoering voor u op. Wij luisteren naar de wensen van de opdrachtgever(s) en vertalen dit in compleet uitgewerkt draaiboek, sluitende begroting en tot aan de call sheet van de gehele productie toe. U weet vanaf het begin waar u ten opzichte van u budget, planning en uitvoering waar u staat! Dit doen we voor elk gewenst opdracht of evenement. Door ons groot opgezet netwerk van diverse professionals, allen gespecialiseerd in hun eigen kunde, bieden wij een scala aan mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van;

Evenementen registratie;
Decoratie en sfeer invulling;
Entertainment op ieder gewenst niveau;
Logistiek Management;
Hostessen/ Modellen;
Inkoop Management en cost control;
Licht en geluid;
Complete bediening en keuken brigades;
Catering, van bitterbal tot kaviaar;
Crew Catering;
Beheren van social media en websites t.b.v. uw evenement/opdracht;
Marketing & Sales t.b.v. uw evenement/opdracht.

Toekomst, The road to 2018,

U bent vast bekend met de uitdrukking, stap voor stap. Wij ook! De komende jaren zullen wij zoals u van ons gewend bent uw partner zijn in gastvrijheid. Echter blijven wij ook innoveren en zullen we de komende jaren ons label gaan versterken. Zoals eerder aangegeven zijn wij volwassen geworden. Wij zullen ons steeds meer ontwikkelen tot een zelfstandig bedrijf als spin in het web in Horeca, Party Catering en Event Management, Interim Hospitality Management en close support en staff services, of terwijl “Full Service Eventing” met de beste kwaliteit tegen het beste tarief!

“What you see is what you get and that’s promised”

Qoute, Barry Priem.

 

Uw partner voor management

Interim – Operationeel – Hospitality