Barry Priem cadeau 750-500Wie jarig is….. Trakteert!!

Speciaal voor ons aankomende 10 jarig jubileum in 2018 trakteren we u nu al op een uniek cadeau! Voor ieder 2 jaar van ons bestaan hebben we een speciaal cadeaupakket samengesteld. Dit is natuurlijk voor iedereen toegankelijk. Diversen modellen hebben we ontwikkeld om één en ieder van dienst te kunnen en mogen zijn.

“wij geven geen korting… Wel direct cash!”

Quote, Barry Priem.

Hoe werkt wat:

Er is een groot behoefte in de Hospitality branche om extra “cash flow” te creëren om liquiditeit te kunnen waarborgen van u en uw onderneming. Wij begrijpen dat als geen ander! Dus bij ons geen korting.. maar keiharde euro’s pakken. Daarvoor hebben wij speciaal voor ons aankomend 10 jarig jubileum, een 5 tal cadeaus voor u samengesteld. Het mooiste is dat u, uw eigen cadeau kan samenstellen. Iedereen heeft een behoefte naar eigen invulling, service op maat.

Maak gebruik van ons aanbod en activeer uw cadeau voor 1 november 2017

Uw cadeau blijft een jaar geldig*(na factuurdatum), met uitzondering van cadeau “Titanium” en “Diamant” deze zijn 2 jaar geldig* (na factuurdatum).

Cadeau Zilver

10 uur boeken is 15 uur ontvangen!

U stort 500 euro en ontvangt een voucher ter waarde van 750 euro. Deze is een jaar geldig tegen de geldende voorwaarden.* Verzilver dit cadeau van 250 euro.

“Life is about sharing!”

Quote, Barry Priem.

Cadeau Goud

20 uur boeken is 30 uur ontvangen!

U stort 1.000 euro en ontvangt een voucher ter waarde van 1.500 euro. Deze is een jaar geldig tegen de geldende voorwaarden* Verguld dit cadeau van 500 euro.

“Life is about giving!”

Quote, Barry Priem.

Cadeau Platina

50 uur boeken is 70 uur ontvangen!

U stort 2.500 euro en ontvangt een voucher ter waarde van 3.500 euro. Deze is een jaar geldig tegen de geldende voorwaarden* Plateniseer;) dit cadeau van 1000 euro.

“Food for thoughts!”

Quote, Barry Priem.

Cadeau Titanium

100 uur boeken is 150 uur ontvangen!!!

U stort 5.000 euro en ontvangt een voucher ter waarde van 7.500 euro. Deze is 2 jaar geldig!! tegen de geldende voorwaarden* Titaniumseer;) dit cadeau van 2500 euro.

“That’s a promised”

Qoute, Barry Priem.

Cadeau Diamant

200 uur boeken is 300 uur ontvangen!!!

U stort 10.000 euro en ontvangt een voucher ter waarde van 15.000 euro. Deze is twee jaar geldig tegen de geldende voorwaarden* Diamantiseer;) dit cadeau van 5000 euro.

“Food for thoughts!”

Quote, Barry Priem.

Maak kans op een diner cheque van 1000 euro bij Herman den Blijker!

Bent u één van onze boekers voor 01 november 2017, Gefeliciteerd!! U bent nu in de race voor een echte Vrienden van Las Palmas kaart t.w.v. 1000 euro*!! U hoeft deze niet in 1 x keer te spenderen, geen zorgen. U als vriend van ons en restaurant Las Palmas, word u vanzelfsprekend altijd als VIP!! ontvangen en kunt u van uw kaart gebruik maken wanneer u maar wilt!

*2 Vrienden van Las Palmas kaarten worden verloot bij minimaal 20 opdrachtgevers.

 

Uw keuze gemaakt?

Klik dan hier voor een afspraak.

 

 

Uw partner voor management

Interim – Operationeel – Hospitality